За нас


Здравейте и добре дошли! Аз съм бивш адвокат с богат опит и страст към правото. В рамките на този блог ще се стремя да представя част от моите знания и опит на достъпен и разбираем език.

Като адвокат специализирах в областта на облигационното, търговското и административното право, както и в процесуалното представителство и изпълнителния процес. През годините натрупах богат опит в процесуалното представителство на корпоративни клиенти и физически лица, работейки по заповедни и изпълнителни производства, обезпечителни производства, производства по несъстоятелност, искове за защита на собствеността и други казуси в областта на гражданското и административното право.

Въпреки че вече не съм активен адвокат, желая да споделя опита и знанията си с вас. Този блог е създаден с цел да информира и образова читателите си, помагайки им да разберат по-добре своите права. Надявам се, че информацията, която ще намерите тук, ще ви бъде полезна и ще ви помогне да сте по-осведомени и уверени в срещата с правни предизвикателства.

Също така, е важно да отбележа, че информацията, предоставена в този блог, не представлява правен съвет, а има единствено информативен характер. В случай на нужда от подробни и индивидуални решения за вашия конкретен казус, винаги е препоръчително да се обърнете към адвокат, който да анализира всички обстоятелства около вашия случай и да ви предостави подходящите съвети и насоки.